Vragen? WhatsApp ons!

Hypotheek beleggingspand

De juiste hypotheek voor uw beleggingspand(en)

Hypotheek voor een beleggingspand? Een reguliere hypotheek gebruiken voor de financiering van een beleggingspand is meestal geen slim plan. U krijgt vaak geen toestemming voor het verhuren van een woning of bedrijfspand. Daarom raden wij om een contact met ons te zoeken om een verhuurhypotheek te sluiten voor een beleggingspand. Wij zijn een betrouwbare partner die u graag van dienst is met het verzorgen van de benodigde financiering op basis van uw wens: bijvoorbeeld het kopen van een of meerdere beleggingspanden!

Investeer in een hypotheek voor een beleggingspand

Bij beleggingspanden-financiering financieren we tot circa 80% van de waarde van een beleggingspand. Dit kan bijvoorbeeld via een object -beleggingshypotheek. De reden die klanten hebben om te investeren in een hypotheek gelet op een beleggingspand is vaak tweeledig: beperkt risico in combinatie met een goed rendement. Wij verwijzen wij u graag naar onze investeringsmogelijkheden.

Wij financieren uw aankoop

Wij helpen u graag door een hypotheek voor een beleggingspand te verkrijgen. Dit maken we mogelijk door ons grote netwerk aan betrouwbare financiers. We werken al vele jaren met hen samen en weten daarom zo goed als zeker dat de juiste financier voor uw hypotheek er tussen zit. Wilt u meer informatie over het laten financieren van een beleggingspand? Neem contact met ons op of laat eenvoudig een terugbelverzoek achter. Wij laten z.s.m. iets van ons horen!

Waarom wij u graag helpen

Wij vinden het belangrijk om al onze producten en diensten aan te laten sluiten bij de wensen van onze klanten. Dit geldt ook voor het verzorgen van een hypotheek. Wij maken van iedere wens graag de realiteit. Daarom doen wij er alles aan om u als klant zo goed mogelijk verder te helpen.

Onze financieel specialisten helpen u snel en adequaat in iedere situatie en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast hanteren we scherpe tarieven. Onze efficiënte manier van werken en ons netwerk stellen ons namelijk in staat onze service tegen concurrerende tarieven aan te bieden. Wij helpen u door u te begeleiden en adviseren bij de financiële keuzes die u gaat maken. Wij zijn er voor u.